Hoe belangrijk is de locatie van een bedrijfspand?Wist je dat de locatie al voor één derde het succes van een bedrijf bepaalt? Of je nu start als zelfstandige of al actief bent in het veld, de keuze van een goede locatie voor jouw bedrijf is zeer belangrijk. Er zijn heel wat factoren die bepalen welk soort pand je nodig hebt. Onze Intrust experts geven je graag enkele tips om de keuze te vergemakkelijken.

Maak een duidelijke afweging

Het belang van de juiste bedrijfslocatie is niet te onderschatten. Omdat zomaar verhuizen dan ook niet zo simpel is, is het belangrijk dat jouw keuze doordacht en weloverwogen is. Beperk je bij adviezen dus niet tot één regio, één makelaar of één adviseur.

Bereikbaarheid

Settel daar waar je klanten zijn en zorg dat je doelgroep en leveranciers je makkelijk kunnen bereiken. Denk hierbij aan voldoende parkeergelegenheid, weinig files en eventueel met het openbaar vervoer.

Budget

Staat een eigen bedrijfspand toch nog wat te hoog aangeschreven voor jou als starter? Veel beginnende ondernemers kiezen voor een co-working-formule of een business center. Dankzij co-working kan je met een beperkt budget toch beschikken over het comfort van een bedrijfspand. Een business center is dan weer een oplossing waarbij je veelal voltijds een werkplek of bureau in een pand huurt.

Uitstraling

Last but not least: kies een bedrijf dat bij jouw activiteiten past. Heel wat mogelijkheden bepalen de uitstraling van jouw bedrijf en de locatie ervan draagt ook bij aan het imago. Liever professioneel aan de rand van een stad, of hip in het centrum? De keuze is aan jou.

Wil jij graag een bedrijfsruimte huren of kopen in Vlaanderen?

Intrust begeleidt de verhuur of verkoop van jouw bedrijfsvastgoed van A tot Z, en dat al meer dan 19 jaar. Of het nu gaat om een industriële of logistieke site, commerciële ruimtes, magazijnen, kantoren of industriële gronden: wij denken met je mee. Altijd met onze gekende persoonlijke service én met aandacht voor jouw wensen.

Maak een afspraak

Recente Posts

Blijf Op De Hoogte Van Alle Nieuws Over InTrust

In de kijker

op zoek naar meer informatie over bedrijfspanden of storage units?

In de kijker

Blijf op de Hoogte van alle nieuws over inTrust

contacteer ons

cOntacteer ons