10 dingen waar je op moet letten bij het verhuizen van goederen naar een opslagruimteEen opslagruimte huren heeft alleen maar voordelen. Je hebt een flexibele huurperiode die maandelijks opzegbaar is en je kan goederen in een handomdraai veilig achter slot en grendel opslaan. Toch komt er heel wat kijken bij het verhuizen van goederen. IntrustBox zet voor jou maar liefst 10 tips op een rij om de voorbereiding vlekkeloos te laten verlopen.

  1. Gebruik verhuisdozen, plastic opbergbakken en geschikt verpakkingsmateriaal (kledingdozen, noppenfolie, tape, matrashoezen en zijdepapier) voor een professioneel resultaat. 
  2. Plastic opbergbakken zijn stevig en verkrijgbaar in verschillende maten. Bovendien kan je deze gemakkelijk op elkaar stockeren. 
  3. Gebruik de hoogte van uw box – verpakte dozen moet je makkelijk kunnen optillen. Zet de zware dozen onderaan. 
  4. Plaats de spullen die je vaak nodig hebt vooraan in de box zodat je er gemakkelijk aankan. Andere spullen die je niet vaak meer nodig hebt plaats je best achteraan in uw box. 
  5. Sluit zaken die afgesloten moeten worden ook volledig af. Gebruik sterke tape en een markeerstift om te labelen. Hierdoor vind je gemakkelijk spullen terug. 
  6. Vermijd dat een zetel of matras stoffig zou worden: bedek ze met een hoes of deken. Ook meubels kan je best ‘wrappen’ met plastiek. Of gebruik verhuisdekens om ze af te dekken van buitenlucht. 
  7. Breekbare zaken (glazen, beeldjes, …) verpakt je best in bubbel plastiek. 
  8. Zorg ervoor dat de zaken die je opslaat geen geurtjes achterlaten.
  9. Let er verder ook op dat je de deur van uw koelkast open laat staan op een kier en het diepvriesvak zeker leeg is. Zo vermijd je schimmel. Ook uw wasmachine kan je best op een kier laten openstaan. 
  10. Zorg ervoor dat je een klein beetje ruimte tussen de wanden van de opslagruimte en uw dozen laat. Op deze wijze zorg je ervoor dat de luchtcirculatie optimaal blijft.

Hoe beter je verpakt, hoe professioneler het resultaat.

Ben jij op zoek naar een opslagruimte in Hasselt?

InTrust Box biedt jou de ideale oplossing in Self Storage aan. Je kan bij ons terecht voor een brede waaier aan opslagruimtes die 7/7 beheerbaar zijn. De ruimtes beschikken reeds over units vanaf 4,5 m² tot zelfs 35 m². Ook het ontvangen van goederen en het verwerken van uw verpakkingsmateriaal zit in onze service. 

Contacteer ons

Recente Posts

Blijf Op De Hoogte Van Alle Nieuws Over InTrust

In de kijker

op zoek naar meer informatie over bedrijfspanden of storage units?

In de kijker

Blijf op de Hoogte van alle nieuws over inTrust

contacteer ons

cOntacteer ons