Intrust gaat van start met boxverhuur in HasseltIn de laatste leegstaande gebouwen van Philips Hasselt

Het vastgoed-netwerk InTrust, gespecialiseerd in industrieel onroerend goed, gaat in Hasselt van start met boxverhuur. Particulieren, zelfstandigen en bedrijven die op zoek zijn naar een tijdelijke opslagplaats voor hun voorraden, moeten daarvoor niet meer naar andere gemeenten.

De initiatiefnemers Marcel Schouteden en Willy Jacobs zijn er van overtuigd dat zij met InTrust Box Verhuur beantwoorden aan een reële behoefte in Hasselt en omgeving. “Sinds een ander initiatief in de ‘self storage’ in het begin van vorig jaar voor bekeken hield”, aldus Marcel Schouteden, “moesten particulieren of bedrijven in Hasselt, die op zoek zijn naar een tijdelijke opslagplaats, uitwijken naar Genk, Sint-Truiden of Lummen. Handig was dat niet.” InTrust, vooral gespecialiseerd in industrieel vastgoed, zag een gat in de markt en verwierf op de voormalige Philips-site het laatste leegstaande gebouw, goed voor ruim 2.400 vierkante meter.

InTrust investeerde ruim een miljoen euro in het gebouw en sinds begin van de maand is een vijftigtal units, variërend van 1,5 tot 20 vierkante meter, klaar. “Er werd vooral zwaar geïnvesteerd in beveiliging”, legt Willy Jacobs uit, “met onder meer camera’s en een ingenieus systeem met badges. Bovendien is het gebouw gelegen op een afgesloten en beveiligde site.” Mobiliteit InTrust Box Verhuur richt zich in eerste instantie tot particulieren en bedrijven die voor een korte of langere periode nood hebben aan een extra opslagplaats.Marcel Schouteden: “Dat kan een gezin zijn dat gaat verhuizen en tijdelijk meubels wil onderbrengen, een vertegenwoordiger die stalen of bestellingen wil stockeren of een zelfstandige ondernemer die zijn voorraden wil stockeren en daar in zijn winkel geen plaats voor heeft.” Volgens Marcel Schouteden kan een dergelijke opslagplaats ook een rol spelen in de stedelijke mobiliteit. “Het wordt voor leveranciers steeds moeilijker om hun klanten in de centra te bevoorraden. In ons systeem kan een leverancier met zijn vrachtwagen in alle rust lossen, terwijl de winkelier met een kleinere bestelwagen de goederen tot aan zijn winkel brengt.

Van links naar rechts: Marcel Schouteden, Willy Jacobs en de bedrijfsleiders Hans Schouteden en Evi Vlemmings. Afbeelding © Sven Dillen

Wil jij graag een opslagruimte huren in Hasselt?

InTrust Box in Hasselt biedt jou de ideale oplossing in Self Storage aan. Je kan bij ons terecht voor een brede waaier aan opslagruimtes die 7/7 beheerbaar zijn. De ruimtes beschikken reeds over units vanaf 4,5 m² tot zelfs 35 m². Ook het ontvangen van goederen en het verwerken van uw verpakkingsmateriaal zit in onze service. 

Contacteer ons

Recente Posts

Blijf Op De Hoogte Van Alle Nieuws Over InTrust

In de kijker

op zoek naar meer informatie over bedrijfspanden of storage units?

In de kijker

Blijf op de Hoogte van alle nieuws over inTrust

contacteer ons

cOntacteer ons